• HOME
  • X-CAB
  • SERVICE
  • PARTNERS
  • OM OSS
  • KONTAKT
logo2 svart

service

Vi har en väl utbyggd serviceverksamhet med reservdelslager för Loglift, Jonsered och Epsilon. Kunskap om kranar och hydraulik har under årens lopp byggts upp och vi löser de flesta problem som kan tänkas uppkomma.

Efter stormen ”Gudrun” har flera om- och tillbyggnader av fastigheten skett för att underlätta och effektivisera verksamheten. Bl a har en ny avdelning för hyttmontering och svetsning tillkommit för att ge plats åt den ökade efterfrågan på service. Traverser, arbetsverktyg och andra hjälpmedel har anpassats och införskaffats för att på ett effektivt sätt ge våra kunder bästa service. Slang och hydrauliklagret är väl anpassat för de flesta ändamål. Vi utför slangpressning på plats medan kunden väntar.

service

Vi har en väl utbyggd serviceverksamhet med reservdelslager för Loglift, Jonsered, Penz och Epsilon. Kunskap om kranar och hydraulik har under årens lopp byggts upp och vi löser de flesta problem som kan tänkas uppkomma.

Efter stormen "Gudrun" har flera om- och tillbyggnader av fastigheten skett för att underlätta och effektivisera verksamheten. Bl a har en ny avdelning för hyttmontering och svetsning tillkommit för att ge plats åt den ökade efterfrågan på service. Traverser, arbetsverktyg och andra hjälpmedel har anpassats och införskaffats för att på ett effektivt sätt ge våra kunder bästa service. Slang och hydrauliklagret är väl anpassat för de flesta ändamål. Vi utför slangpressning på plats medan kunden väntar.

KONTAKTA OSS